Menü Bezárás

Nem a Puskás Stadionnál volt a legnagyobb cirkusz március 22-én!

A sajtó megpróbálja a Puskás Stadionnál történt eseményekkel elterelni a figyelmet a lényegről! Mi tudjuk, hogy a belváros egyik felkapott szórakozóhelyén történt az egyik legdurvább esemény, így egy nevét eltitkoló informátorunk tollából beszámolót adunk az Astoriánál történtekről.

A Készenléti Rendőrség ügyeletes alakulatát március 22-én 20.30-kor riasztották a Könyvtár Klub szórakozóhelyre, ahol egy Valami Blues fedőnév alatt működő társaság kezdte a helyiek szavaival élve „neszezéssel zaklatni” a könyvtár alkalmazottait és azok vendégeit. A lármára egyre többen érkeztek az alagsori helyiségbe, majd kikapcsolódás címén törni-zúzni kezdték a berendezéseket. A Valami Blues egyebek mellett nagyon jó Takáts Tamás és Eric Clapton dalokat is elővezetett, de nem tudtak tartós nyugalmat erőltetni az egybegyűltekre.

      Az indulatokat csak fokozta, hogy 22 óra körül egy másik társaság, nevezetesen a Let the Monkey Drive foglalta el a klub porondját. Gál egy balta alakú eszközzel nagyon rettenetes mélységű hangokat kezdett zúdítani a szórakozni vágyókra. Ezen belelkesülve László előbb csak paskolgatva, majd egyre hevesebben kezdte ütni „Lajos” nevű cimboráját, aki közel egy óra múlva a padlóra is került. Sokkoló dühöngésbe kezdtek mind a zenekarnak nevezett horda tagjai, mind a közönséges közönség. Kövécs fedőnéven ismert egyik akcióhős egy klavierhez hasonló eszközzel támadt a vendégekre, Rácz egy pofagyaluval, míg Horváth egy gusztustalan zöld baltával riogatta a már zilált társaságot. A TEK bevetésére is sor került, mert 23 óra körül Ráczot és Horváthot is tettlegesen inzultálni kezdte a nagyérdemű. Informátoraink szerint egy Köteles fedőnevű ügynök többször, nagy erővel hátba vágta a Monkey egyik tagját, aki részleges agyrázkódást szenvedett.

A lényeg a lényeg…. Botrányosan jó koncertet adtak a fiúk! A vendégként érkezett Valami Blues és a Let the Monkey Drive is meghódította a „könyvtárosokat”!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük