Menü Bezárás

Segítőink…

Mint tudjuk, a zenekarok sikeréhez (esetenként bukásához) a banda körül dolgozó társak elengedhetetlenek. Szerencsére a Let the Monkey Drive kezdettől fogva kapott erkölcsi támogatást a barátoktól és a barátok barátaitól. Ezek a kapcsolatok nagyon fontosak az életünkben…

A zenekar alapításának időszakában egy nagyon tehetséges fotós követte a bemutatkozó koncertek, az első stúdiózás eseményeit. Zimányi Mózes – Monomose az egyének, a helyszínek hangulatához idomuló fotókat készített a zenekarról, olyan perspektívákból melyek nem az átlagos beállítási sémákat követték. Monomose után Koncz György, Horváth Sára valamint Barabás László munkái is felkerültek (felkerülnek) a honlapra és a Facebook képanyagunkba. Első stúdióanyagunkat a Stúdió 1.0 Standovár Mátyás és Standovár Róbert türelmes segédletével hoztuk össze.

Próbatermeket a kezdet kezdetén a Dürer Kert és az Artist Factory adott, majd Stróli Jenő barátunk egy állandó és egyben komfortos, jelenleg is jól működő termet adott a zenekarnak. Gitár buhera vonalon a Telecaster helyrepofozó designer Norbertho, míg elektronikai vonalon a két Antal László áll a háttérben. Húr utánpótlást hosszú évek óta a Powerstate, sound tanácsot Kutrovics Tamás és Kiss Luigi valamint Horváth János (Mojo Workin) adja.

A zenekar mókás logóját két ifjú hölgy, Jezsek Adrienn és Horváth Sára készítette. Szórólap és plakátterveket Horváth Tamás adja. 2013-tól a megújult honlap valamint a Facebook kezdőképét Szabó Zsolt „Majom a verdában” képe tölti be. Korábbi webesünk Molnár Zoltán volt, míg a megújult webes feladatokat Baróthi Zoltán segédletével öntöttük formába.

A zenekari tagok mögött elengedhetetlenül ott áll egy-egy család is, így NAGY KÖSZÖNET nekik, hogy a muzsikusok zaklatott tempóját követik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük