Menü Bezárás

Visszatekintés a 2013-as évre. Mi történt a Let the Monkey Drive háza táján múlt évben? Itt elolvashatod az összefoglalónkat:

Régebben a törzshelyünknek számító Hunniában januárban és októberben is megfordultunk. Márciusban találkozhatott velünk a nagyérdemű az Iskola Klubban és a Könyvtár Klubban is. Utóbbi helyen könyörtelenül lebontottuk a házat. A Könyvtárban segítségünkre volt a Valami Blues egy kemény, tökös műsorral melegítették be az elektroncsöveket és a közönséget. Áprilisban a mányi illetőségű Bluesmegálló hívására bejelentkeztünk a Sárga Barakkba, ahol már a koncertkezdésre elfogyott az égetett szesz. Ez volt az első alkalom, hogy a fővároson kívül léptünk fel, de szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy nem ez volt az utolsó ilyen eset. Májusban, majd novemberben az Abracadabrával döngöltünk a Szilvuplé varietében. Decemberben a No Added Sugarral bevettük ismét a Könyvtár Klubot. Tény, hogy nem koncertezzük halálra magunkat és általában havonta csak egy bulit vállalunk, így hagyunk némi pihenést a rajongóinknak. Szeretnénk elkerülni, hogy unalmassá váljunk. A dalok a zenekar alakulása óta jelentős változáson mentek át. A kezdeti, jellemzően akusztikus hangzást egy energikusabb, karcosabb hangvétel váltotta fel. A „társzenekarok” közül sokat köszönünk az Abracadabra legénységének. Nagyon örülünk, hogy sok új zenekedvelő jelent meg a koncertjeinken. Örülünk továbbá, hogy egyre többen jelölik meg a zenekart ismerősként, és egyre többször találkozunk olyan arcokkal, aki már nem az első Monkey koncertre jönnek el. Vannak, akiket már név szerint is ismerünk a bulikból. Szívesen vesszük a véleményeteket, jó és rossz kritikákat is. A muzsikálásban a „mankiknak” kedves darabokat válogatjuk össze úgy, hogy az a hallgatóságunkhoz is a lehető legjobb formában, a legjobb minőségben jusson el. Hiszünk az élő zene varázsában, a közönséggel folytatott interakcióban.

Reméljük, hogy 2014-ben is sokan lesztek kíváncsiak a zenekarra. Eseményeinket kövessétek a Facebookon és a honlapunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük